top of page

over ons

 

TOGETHER WE DANCE

Together we dance….
 

​De naam van onze club, “Together we dance”, zegt precies was we doen: Samen dansen.

In de 90er jaren onder een andere naam opgestart als country line dance club, kwamen liefhebbers van country muziek, die ook van dansen hielden, al snel meedansen. Tegenwoordig dansen we om het gevarieerd te houden, ook op non-country muziek.

Bij line dance ben je niet afhankelijk van een partner. Je kunt dus ook als alleengaande lekker komen dansen. Er zijn dansen van verschillende niveaus. Bij uw favoriete muziek zijn de dansen gemakkelijk te leren. Ook al denk je niet te kunnen dansen….. Je weet het nooit voordat je het geprobeerd hebt. Het voornaamste is de vrolijkheid die we met de club uitstralen.

Omdat dansen een goede, leuke en vooral gezonde vorm van bewegen is, waarbij ook de gezelligheid heel belangrijk is, nodigen we je uit om eens te komen “proefdansen”.
Dat kan op dinsdagavond in Ontmoetingscentrum t' Tweespan, Mira 2, 5505 AT Veldhoven. We starten om 19:30 uur en stoppen rond 22:30 uur.
Je kan ons ook volgen op facebook: Natuurlijk als Together we dance…..

AANMELDEN....
 
 

Voel je nu de kriebels ook opkomen na het lezen. Denk je nu ik wil ook wel graag die gratis proefles, of misschien je eigen wel gelijk aanmelden?

 

Klik dan hier onder op aanmelden en zien we je graag de volgende keer in de groep mee dansen

bottom of page